Benjamin A. Ward

Norsk Paragolf - Norges Golfforbund

– Hele livet har jeg vært en kvinnelig versjon av Tarzan. En skikkelig treningsnarkoman. En vinterdag ble plutselig alt dette snudd på hodet, forteller Benedicte Finnema, som knuste beinet i en alpinulykke. Møt Benedicte, Andrea, André og Marthe som finner gleden ved å spille og konkurrere i paragolf.

Kunder: Norges Golfforbund og Norsk Golf.

- Jeg elsker følelsen av å ikke kunne høre noe som helst. Ikke en eneste fugl, vinden eller folk som snakker. Bare det å kunne leve livet mitt her og nå, forteller Andrea Hjellegjerde. Andrea, som er døv og spiller golf, konkurrerte i Deaflympics for Norge sommeren 2017.
– Jeg tror ikke på noe vondt, bare noe godt – at alt har en lykkelig slutt, forteller André Toth. I en alder av 23 overlevde han et slag som lammet høyre side av kroppen. Høsten 2016 skulle han konkurrere i Norgesmesterskapet i golf for funksjonshemmede.
- Golf gjør meg glad, spesielt når jeg spiller bra. Jeg elsker å spille med andre mennesker, forteller Marthe Karoline Grina. Marthe er født med cerebral parese og var en av fire norske golfspillere som skulle konkurrere i Special Olympics i Abu Dhabi i 2019.

Del på sosiale medier: